tisdag 14 februari 2012

Tack alla!!

Hej!

Jag vill tacka alla som kommenterat tidningsreportaget i Drömhem både via bloggen och via mail! Vilken RESPONS!!:) Varje gång jag öppnar mailen är det någon ny härligt glad kommentar!:) Tänk - nu ligger tidningen ute över hela Sverige! Detta är så stort för mig och jag är så GLAD! Nästan yr i huvudet känns det som!

Någon har undrat hur jag gjort tavlan som var med på en av bilderna, och det är ju hur lätt som helst! Ram från loppis. Bakgrund av gammal gulnad bibel. Sedan limmade jag på två av mina handgjorda kort och fäste lite spets. Lite roligt pyssel helt enkelt!
Men nu har jag en teknisk fråga. Jag skulle vilja lägga en bild på tidningens framsida som en gadget. När man sedan trycker på bilden, ska man komma till en pdf-fil som jag fått på reportaget, som är lite tydligare än de bilder jag tog själv. Men HUR gör man det? Jag vet ju hur man lägger in en vanlig gadget med en http://länk. Men att länka till en pdf-fil borde väl gå det med? Någon som kan hjälpa mig tro...?


Så fick jag en award av Marias hörna

Jag tackar så mycket, men avböjer att lämna vidare, för det tycker jag är svårt...

Åter igen - tusen tack alla underbara därute!
P.s renoveringen av toan står still... Snickaren kommer i slutet av veckan är det sagt...

Kram Anna

6 kommentarer:

Änglarum sa...

Hej Anna! o jag som väntat på detta nr ilade till tidningshyllan på Icamaxi..men den fanns inte ;( antagligen på väg men inte upp packad.Gör ett försök i morgon igen ;) hoppas du har haft en fin alla ♥ dag, kram Jessica

Unknown sa...

Grattis vad kul för dig. Ja får me vänta tills i morgon för att dom inte hunnit få upp den o bara för man vill läsa. Önskar dig en mysig Alla Hjärtans Dag kram Beijan

Eva Agnes sa...

Självklart skulle jag ha givit dig respons på reportaget i Drömhem & Trädgård om bara Falkenberg hade fått hem tidningen.
Men här är den försenad och kommer antagligen först i morgon.
Men då hör jag av mig, Anna,
Kramar
Eva Agnes

Anonym sa...

Du är så värd all uppmärksamhet du kan få, för du är så duktig och sakerna du tillverkar är helt underbart ljuvliga. Njuter var dag av våra vinster och är så glada att vi äger något vackert tillverkat av dig;) Vilken ljuvlig dotter du har;) Så glädjande för oss att vi kan inspirera ung som gammal;) Du får ta med dem ut och hälsa på oss endag på Nyfiket;)

Önskar dig en skön kväll

Sofia sa...

Hallojj!!!
då har jag också köpt och läst!
Det blev ju jätte bra! Så fina bilder också....
Ha det gott i helgen!
Kramisar
Sofia

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Roligt när det händer lite saker...
Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med din fråga...
Kram
Marie