söndag 11 mars 2012

Inbjudningskort

Hej!

Jag lovade visa vad det var i den hemliga påsen häromdagen. Det var ju inbjudningskort till ett bröllop som då var väldigt hemligt...Men nu är det inte hemligt längre!

Min kompis Elin ska gifta sig!!
Hon beställde inbjudningskort och tackkort av mig av pappret "Pastell" som innehåller blommor i rosa och lila. Det är rosenblad, färgklint och lite gröna blad.

Alla blir ju olika, för blommorna hamnar lite där de vill när man tillverkar. Jag gör väldigt sällan bröllopsbeställningar nu för tiden, men det är roligt!

Idag har jag och tjejerna städat uppe på vinden. Då kom denna lilla låda fram, och jag såg direkt vad jag ska ha den till! Ett litet badrumsskåp till lilla toaletten! Det var ju ett fult 70talsskåp där som vi tog bort, och det enda som behövs är ett litet litet skåp lagom till några tandborstar, plåster och en tub Aloe Vera. Detta blir toppen! Så nu ska jag måla det!

Kram Anna

9 kommentarer:

Camillas vita villa sa...

Hej!
Visst är det roligt och hitta nya funktioner för gamla saker. Bröloppskorten du gjort var verkligen fina.
Ha det så bra
Kram Camilla

Viola sa...

Så himlar rara :) hoppas helgen varit skön här har det varit en helg med mkt jobbb :) härligt...kram

Vita Magasinet sa...

Hej Anna!
Så bra att du hittade ett skåp. Ibland ligger sakerna bara och väntar på att få komma fram till rätt plats!
Kram Inggun

Anonym sa...

Jättefina inbjudningskort och skåpet kommer nog att bli toppen.

Kram Birgitta

Härliga Livet sa...

Så fina kort. Fint skåp du hittade. Tror jag har något liknade ligger i gömmorna här. Kanske skulle sätta fingrarna i det och få till något fint.
Ha en fin vecka.
Kram Pernilla

Änglarum sa...

,vilken underbar inbjudning med dina kort! Så roligt med bröllop!har inte varit på något sista 15 åren..antar att du är bjuden ;)) ha det gott!kram Jessica

Lavendel o Lantliv sa...

Jag är säker på att alla som får korten tycker att de är fina. Skåpet blir ju klockrent. Jag gillade ditt garderobsinlägg, jag är lite avundsjuk på dem. Kram Eva-Lena

Inspiration i vitt sa...

Hej fina Anna, vad vackra kort du gjort till den lyckliga tjejen. det blir ju något alldeles speciellt att skriva på sådant kärlekspapper. Självklart får du låna bilden. Kul att du vill och roligt för mig att se resultatet. Ha en härlig vecka och kram på dig/INgela.

Torpliv sa...

Så roligt att hitta fina saker hemma i gömmorna, och precis i rätt tid nu när du gjort iordning badrummet också! =) Vackra kort har du gjort också, och vartenda ett unikt, gissar att de blev väldigt uppskattade! Kram Petra