måndag 5 mars 2012

Våren...?

Hej!

Tänk så bra det varit (som jag tycker då:)) Lång, varm, grön höst, ända till januari, då det kom lite snö. Kallt och snö några veckor, och nu....! Våren känns i luften! Redan!

Snödroppar i slutet av februari! Mars som jag brukar räkna som vintermånad, lång och tung, känns plötsligt inte så tung! Snön har smält bort och luften är frisk och vårlik!
Krokusar hittade vi invid husväggen häromdagen! De värsta månaderna jag vet på året är januari, februari och mars...De är tunga, mörka, långa och hopplösa...Men i år känns det ganska överkomligt!

Avslutar med att visa ett par presentkort jag gjorde förra veckan på vitt handgjort papper.

Kram Anna

7 kommentarer:

Ewa`s Galleri sa...

Visst är det lite vår i luften nu ,härligt med lite blommor som piggar upp
Fina presentkort du gjort
Ha en bra dag

Anonym sa...

Du gör så otroligt fina kort...

Kram Birgitta

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

Torpliv sa...

Jaa...det är bara att passa på och njuta, visst är det alldeles underbart? Även här är snödropparna på väg upp och det är härligt att se hur det blir ljusare och grönare för varje dag som går, fantastiskt! Hoppas du får en fin tisdag i vårsol =)
Kram Petra

Härliga Livet sa...

Halloj !

Härliga vår bilder du bjuder på. Får njuta hos dig. Själv har jag inga vår blommor eftersom rådjuren äter upp allt :(
Ha det gött.
Kram Pernilla♥

katha´s kortmakeri sa...

Ja visst känns livet lättare med ljus och fågelsång.
Ha en fin dag!
Kram Katha

Sofia sa...

Håller med... brukar inte heller gilla Januari, Februari och Mars något vidare. Men i år har det faktiskt gott riktigt fort! Härligt!
De där presentkorten var jätte fina!
Kram på dig!
Sofia