måndag 4 juli 2011

Behöver smakråd...

Hej!

För er som undrat hur Iron Maiden-konsterten var vill jag säga JÄTTEBRA! Nostalgi!:) Och vi hade det SÅ mysigt, gick och gick och utforskade områden jag inte varit i så mycket (Haga, Linnéstaden m.m) Åt lunch på medelhavsrestaurang, drack vin, underbar middag på hotellet på kvällen, och sedan konsterten och hotellnatt! Så skönt att bara vara VI en stund, kunna prata till punkt. Vi har varit ett par i 24 år jag & Per. Ja, man behöver lite egen-tid ibland!


Då till min lilla förfrågan om smakråd. Jag HAR ju faktiskt en del följare, och det får man ju utnyttja!:) Inför höstens nyheter håller jag på att jobba fram citat/ordspråk på mitt handgjorda papper med 2 olika änglar att välja mellan tryckt under citatet.


Detta är den ena, vi kallar den "Ängel A". Men ska den vara....
i svag färg....

...eller ska den vara svartvit?
Nästa fråga är lite mer komplicerad och gäller "Ängel B".

Första frågan: Ska det vara "helbilden" som är på dem längst upp, eller den mer fyrkantiga?

Och....

Svag färg....

...eller svartvit?

Jättetacksam för lite smakråd!!

Kram Anna

9 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Hej!
Javisst är Gbg..underbart!!!
Då lämnar jag mitt förslag..hihi

Ängel A tycker jag skall vara svart/vit.
Ängel B..mera fyrkantig och svag färg.
Önskar dej en fortsatt härlig dag!
Kram Annika

Lisa sa...

Helloo. Åh så härligt med lite egen mystid och rå om varandra. Hela paketet verkar ha varit kanon.
Man måste ju vårda de man har eller hur.. Ja jag tycker A svartvit blir finast och samma på B. Ger liksom bäst helhetsintryck och ser sådär gammalt härligt ut. Ha en skön kväll...

Kram Lisa

Betongglädje sa...

Hej!
Göteborg är ju helmysigt, men numera har man ju lite längre dit än från Ulricehamn, då var det ju närmre och man var där ofta....
Skönt att ni fick rå om varandra =)
Angående smakråd:
Ängel A tycker jag om i svag färg.
Ängel B tycker jag skall var mer fyrkantig än helfigur och även den svag färg ser inte så hårt ut i färgerna då tycker jag!
KRAM

Torpliv sa...

Låter som om ni haft en riktigt härlig helg! Lägger min röst på svartvita änglar och fyrkantig ängel B, men båda varianterna är ju fina!
Kram
Petra

freddesvitahem sa...

Hej mitt smakråd båda i svartvitt.
Många kramis

Lotta sa...

Jag tycker svartvitt på alla och den med hel bild! Jättefina kort hur som helst! Skulle passa att sälja i min lilla presentbod..... Kram lotta

Nyanser av vitt sa...

Jättefina Anna. Gillar båda men tycker att B ska vara mer fyrkantig. Måste du välja? Kan du inte ha både med svag färg och svartvitt?
Vilken fantastisk hjälp jag är va :O)
kram Agneta

Jenny Oak Fae sa...

Makronerna var VÄLDIGT goda, de godaste var de gula, smakade lite som persika nästan. Min pappa ska nog testa att baka egna, då kan man ju själv välja vad man vill fylla dem med, och det lär ju bli mycket billigare att baka själv...

KRAM, Jenny

PS. Jag ÄLSKAR Iron Maiden!!! DS.

Nyanser av vitt sa...

Ok men då tycker jag som förut att B ska vara mer fyrkantig och sen kan du ha båda i svag färg. Du har så mycket annat fint i svart/vitt.
"Vassego" :O)
kramis