torsdag 7 juli 2011

Väskor på gång...

Hej!


Tack alla snälla för smakråd ang. citaten! Än är det inte riktigt bestämt, så fortsätt gärna kommentera...:)Klart är i allafall att det blir fyrkantig bild, sedan verkar det som att de flesta tycker svartvitt...


Jag och döttrarna var på "vårat" smultronställe häromdagen, vi fick ihop 2 strån var som vi åt med gräddmjölk, alldeles ljuvligt. Tänk att något så gott faktiskt även kan vara nyttigt!! (om man skippar socker, och det behövdes INTE!)
Nu har jag fått hem prototyper på väskor jag ska släppa som nyhet i höst! Jag är så ivrig att jag bara måste visa, fast de inte riktigt blir så här i sista änden!
Det kommer vara 2 modeller, den stora är c:a 25 x 25 cm.
Materialet är vitt halvlinne, men jag kommer även ta fram en svart i bomull.
Motivet kommer bli i storlek som det översta, påsydd utanpå med en lös lapp.
Och det är denna vilande ängel det kommer bli på båda! Jag tycker de blir helt underbara, hoppas mina kunder kommer tycka det också!


För er som är neråt Skåne sista helgen i juli och vill säga hej, står jag som utställare på den stora hantverksmässan i Båstad! Där har jag bara med mina produkter av handgjort papper, eftersom det bara är de jag tillverkar själv och FÅR ha med. Mässan är till hälften hantverk och till hälften bilutställning. Jag står i en inomhushall!

Kram Anna

8 kommentarer:

Anneli sa...

Hejsan.

Smultron på strå, kan det bli godare?
Jag njuter verkligen av alla bär just nu.

Väskorna ser jättefina ut tycker jag, kan nog säga att jag tycker ängeln ska var svartvit....

Ha en fin dag,
Kram Anneli.

Änglarna finns sa...

När jag ser smultronstråna..tänker jag på när mina döttrar var små!
Är övertygad om att väskorna kommer att bli jättefina!!
Ser redan så ut..hihi...
Önskar dej en fortsatt härlig dag!
Kram Annika

Lisa sa...

Så snygga väskor. Spännande när de blir klara. Smultron är så gott. Man genomlida en hel del för dom kan jag tala om.Ha de gott..

Kram Lisa

Änglarum sa...

Hej! åh väskorna blir nog succe :) definitivt kommer jag att köpa en... angående korten håller jag på svartvitt med...ha en skön kväll! här är det ljummet o härligt nu! kramiz Jessica

Elsa och Helena sa...

Smultron och gräddmjölk, mums så gott:) Väskorna är jättefina och kommer säkert att gå som smör i solsken.
KRAM Helena

Betongglädje sa...

I går fick jag min vinst! Å den var lika fin i verkligheten som på bild!! Jag är så glad!
Tack snälla söta du!
KRAMIS

Viola sa...

Smultron det är mums det...väskorna ser helt underbara ut, ha en skön helg, kram

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Hallojsan!
Var bara tvungen att hälsa på så här mitt i natten! ;)
Så gott med smultron, det absolut godaste bäret. Jag gjorde ju några små smultronpajer men jag måste erkänna att de är godast som de är med lite mjölk till. Varför konstla till det? =)
Jag har ju varit "utfryst" från cyberrymden ett tag och såg inte din kamerafråga förrän i dag. Jag är ju absolut inget kameraproffs, har precis köpt min första systemkamera så jag är kanske inte rätt person att fråga men jag kan ju berätta om mitt köp. Jag har köpt en Nikon D3100 som anses vara en bra systemkamera för nybörjaren (=jag!) där kamerahus + objektiv 18-55 kostade strax under 5 000 kr på rea men då ingick även Adobe photoshop. Fick köpa till väska + minneskort och allt som allt slutade det på ca 5 500 kr. Håll utkik på sommarrea! Ångrar inte för en sekund att jag köpte kameran! Det är så roligt och jag lär mig nya saker varje gång. =)
Superfina väskor! Älskar gamla foton. Ska vara med i din härliga utlottning...men nu är klockan seeent så jag tar det i morgon! =)

kram kram