torsdag 7 april 2011

Köksrenovering light


Hej!
Vinetiketts-tapeten ovan ska jag berätta mer om längre ner!


I tisdags var då en reporter från Ulricehamns Tidning här och gjorde reportage om min lilla firma! Så KUL att de vill skriva om mitt lilla hjärtebarn "Annas idéer"!

Jag bad att få titta på text och framförallt bilder...har en förmåga att bli HEMSK på kort... När jag skulle ta bilden till hemsidan sa jag till sambon att ta 50 kort så vi kunde radera de dåliga och möjligen hitta ett bra...Han fnös och tog bara 10. När vi tittade på dem sa han att jag visst haft rätt, och så tog han 50 till slut i alla fall:)

Jag vet inte när reportaget kommer, men hoppas kunna länka sedan!Detta är en gammal loppisväska jag målat vit för att ha med mig på mina kundbesök!

Klädde insidan med ett vackert rosentyg och fyllde den med mina produkter. Presentkort jag gjorde åt "Ateljé Lilling" förra veckan! Light-renovering i köket Här står sambon och fixar sparris! Den bortre väggen var sliten och bedrövlig.
Lika så denna yta över bänk kändes tråkig...

Men så hittade jag vin-etiketts-tapeten och kände att den borde piffa upp det hela lite!

Eftersom både jag och sambon är svaga för rödvin kändes tapeten rätt!:)

Och så här blev det över bänken.

Och väggen vid diskmaskinen.
Övriga väggar förblir vita, men jag blir nästan lite sugen på att byta bänkskivor...Det kanske går att slipa och vitolja förresten?

Och kanske dra ett lager vitlasyr till i taket, det är nog bara 1-2 lager nu. Eller kanske rent av täckmåla det vitt? Mattan har legat i c:a 1,5 år och är alldeles hopplös...Den är rent svart och rent vit...Det syns ALLT på den! Lättstädad är den, men jag vill inte städa flera gånger/dag som den kräver...Tarkett har nyligen kommit ut med en annan svartvit matta där rutorna är större, ligger på diagonalen med bred fog och färgerna är mer melerade...ÅH, vad den skulle vara praktisk och snygg!! Men inte kan man väl byta en matta som legat där så kort tid, det vore väl skamligt...Eller....?


Kram Anna

3 kommentarer:

Viola sa...

Vad jag gillade denna tapet, helläcker, och väskan...den kommer att bli beundrad :) är i vattenhålet och njuter utav tystnad och fint väder, kramen

Anna sa...

Ja, tapeten är speciell! Och väskan också!:) Ha det skönt i härlig vårvärme!
Kram Anna

Mushiii sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.