fredag 27 juli 2012

Överskridit bildkvot??

Hej!
Idag blir det bara text, för tydligen har jag överskridit min bildkvot?!
HUR gör man nu? Jag som är så oteknisk...
Kan någon hjälpa mig till rätta...?
Kram Anna

8 kommentarer:

Maj sa...

Det hade jag också gjort för en tid sen och det beror på att du laddar upp bilder i för stort format. Info finns i den utmärkta bloggen "fixa din blogspot" sök på "överskridit". Jag fick hjälp där. Jag betalade för mer utrymme tror det var mindre än 20 kr och sen lärde jag mig förminska mina bilder i programmet Paint. Eller så får man väl kanske fixa mindre format redan i sin kamera....Hoppas det kan vara till hjälp och Lycka till //M

Nyanser av vitt sa...

Fråga Violan. Hon hade samma problem för ett tag sen tror jag.
KRAM Agneta

Rosa i huset i vitt sa...

Det beror säkerligen på att bilderna är för stora....jag förminskar dom till webbilder ..jag vet inte hur mycket man har eller var man kan se det heller.
Hoppas det löser sig

Kram Rosa

Änglarum sa...

Hej! minns att jag betalade ca 30 kr sen var det bara att köra vidare! hoppas det löser sig!trevlig helg Kram Jessica

Sofia sa...

Hallå!
Ja, visst hade jag det problemet.
Men bara när jag skulle lägga in bilder i kanten... vanliga inlägg gick bra....
Fick tipset att gå in på Picasa webalbum och radera lite bilder. Tex. om de finns många av varje bild. Risken är ju bara att man raderar så att det försvinner från bloggen. Det gjorde en del av mina... en del la jag in igen, andra struntade jag i... de var från nått tidigt inlägg!
I vilket fall som helst så funkade det! Det har gott att lägga in som vanligt efter det....
Värt att prova!
Hör av dig igen om det inte funkar...
Kram
Sofia

Maj sa...

Hej igen! Kommer faktiskt inte ihåg hur man gjorde när man betalade men kunde jag "få till det" så ordnar det sig nog för dig med.Bok och ett glas vin låter bra...//M

www.InWhite4You.se sa...

Hej jag har haft samma problem. Tog då bort jättemånga av sidobilderna. Lät bloggen *vila* från sidobildstillägg och efter ett tag gick det att lägga In igen. Det kanske tog några månader. Men de andras förslag Majs t.ex. Verkade ju också bra. Håller tummarna för dig.
Ok vad bra att det var provgrejer. Blev lite orolig dör ett tag. Tack så hemskt mycket för inbjudan. Nu ska jag fixa så jag slipper köer. Fina grejer du skickade receptlapoen var helt underbar. Ha en skön helg.
Kram Lena

Unknown sa...

Verkar som om ni har en helt fantastisk semester. Hoppas du får till det med de ökade bildminnet, det är verkligen inte så krångligt som det verkar.

Ha det bäst
Kram
Annie