måndag 9 april 2012

Allvarliga dataproblem!!

Hej!
Detta blogginlägg riktar jag till kunder och potentiella kunder för att förklara hur allt ligger till och varför jag ev. inte kan svara på mail på ett tag.


I torsdags e.m satt jag vid datorn och så stängdes den plötsligt av och sattes på igen utan att jag rörde den! När den satt igång igen var det fullt av varningsrutor över hela skärmen! Fullt! Försökte ta bort dem, men de kom tillbaks. Ringde datafirman som ju inget kunde göra pga påsken. Fick tag i en privat kille via syrran som jag lämnade den till. Fick tillbaks den idag. Det var ett riktigt elakt virus!

Allt hade varit borta när han satte på den! Allt! Han hade lyckats få tillbaka det gudskelov!! Jag skulle kolla om jag kom in i mailen medan jag var hos honom, och det gick inte. Det är Outlook Express och han sa att man måste logga in någonstans en enda gång, sedan skulle det vara klart. Killen kände till Outlook väldigt dåligt så jag skulle ringa Telia.

Och där var det ingen som jobbade idag...Har hankat mig fram med sambons IPAD och kunnat läsa mail åtminstone sedan i torsdags.

Trodde jag/hoppades jag. Jag har haft problem med webmailen innan, med att jag inte kan se ALLA mail som kommer in. Vid tel.samtal med Telia säger de att det inte KAN vara så - antingen ser man alla eller inget. Men jag vet ju att det kan vara så och ÄR så i mitt fall!

I och med att vi åker på resa imorgon bitti vid 05.00 har jag helt enkelt ingen aning om ifall jag kan se de mail jag får under tiden via webmail...

Jag kan ju inget göra åt detta innan vi kommer hem! Det känns inte alls avkopplande att resa iväg och att veta att jag kan ha missat mail sedan i torsdags och t.o.m onsdagen i nästa vecka när vi kommer hem!! Nästan 2 veckor!


Jag ber om överseende, jag är inmotad i ett hörn just nu och är totalt hjälplös!

Kram Anna

9 kommentarer:

Drömmar i vitt sa...

Hej fina Anna!
Fyyy så tråkigt med din dator:(
Hoppas du får en underbar
semester trots allt :D
Det är du värd <3
Kramar!
Anita K

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Hej Anna
Usch vet hur det är.
Tyvärr fick jag köpa ny dator.
Just nu verkar det vara mycket skit ute i etern. Har haft problem med min blogg som varit på Malayska.
Men har nog fått bukt på det.
Ha nu en skön semester
Kramisar
Sus

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Oj så jobbigt! Man är ju väldigt beroende av sin dator...
Hoppas det löser sig snart.
Kram
Marie

www.InWhite4You.se sa...

Hej Anna
Stackars dig. Hoppas verkligen att allt ordnar upp sig och att du orkar njuta av semestern. Kram Lena

Monika O-sson sa...

Jag hoppas det ordnar sig och att du kan njuta av semestern.
Varm vårhälsning från Monika
E-mail: empty_heart@live.se

Änglarum sa...

Hoppas ni har/har haft en skön sem!och att data strulet ordnar sig!kram Jessica

Torpliv sa...

Usch..hoppas verkligen att det löser sig med din dator, hopplöst när det krånglar... Men just nu hoppas jag att du bara får njuta av härlig semester =) Må så gott! Kram Petra

Eva Agnes sa...

Telefonnumret till Bredbandsexperten är:
0770-777 666

Kram!

Anonym sa...

Hej Anna. Tack för alla dina söta kommentarer inne hos oss. Hur köket hamnade i Renovera och bygga nytt är tack vare att jag blev kontaktad via Byggla där jag lagt ut lite kort på våra små renoveringar av en journalist från Lrf. Sedan följde en telefonintervju och en måndag så kom en fotograf och sedan nu är det i tryck;) Reportaget kommer även att hamna i tidningen Land;) ;) ;)

Åh vad roligt att din syster är med och anordnar barnmarknader. Om de är i behov av hjälp så får de gärna höra av sig inför höstmarknaden (för typiskt så är jag bortrest nästa helg då marknaden är i Gällstad) Jag älskade verkligen att hjälpa till och jag lovar att jag arbetar hårt;)

Tack än en gång för alla söta kommentarer om köket och imorgon ska jag inhandla Bt;)

Kramar