lördag 31 december 2011

Summering av 2011


Ett så spännande år 2011 varit! Det har hänt så mycket...Den 1 april sade jag upp mig från mitt "vanliga" jobb i golvbutiken för att köra "Annas idéer" fullt ut. Att både ha ett halvtidsjobb OCH långt mer än heltid med "Annas idéer" höll helt enkelt inte längre. Jag räckte inte till.

Jag har kvar en e.m i veckan i golvbutiken bara för att få "komma ut bland folk" lite:)

Under detta år har jag även börjat lite mer regelbundet med att åka ut till mina återförsäljare på kundbesök! Det är SÅ roligt att få träffa ägarna till alla dessa vackra butiker som finns!

I april kom Ulricehamns Tidning på besök och gjorde ett reportage om min papperstillverkning! Nuförtiden är det ju långt mycket mer än mitt handgjorda papper jag håller på med. Jag är ju helt enkelt grossist inom lantlig/shabby chic-stil och utformar många produkter som sedan andra tillverkar till mig. Det är en tidskrävande men väldigt spännande process att hitta nya leverantörer! Idéerna haglar ständigt i huvudet på mig:)
I juli var familjen på Rhodos. En härlig vecka med total avkoppling!

Borås Tidning ville också komma och göra reportage om pappret, så det fick de ju så gärna!:)

Inte nog med det...En reporter som frilansar för "Drömhem & Trädgård", min favorittidning var här också! Det reportaget kommer under 2012! Paralellt gjorde hon ett reportage om huset som också kommer under 2012, men i tidningen"Villaägarna"! Plötsligt händer allt på en gång!:)

Mest spännande inom arbetet i år var nog ändå när jag i oktober började samarbeta med Eva Lundskog! Vilken kvinna! Vilka underbara bildmontage hon har hjälpt mig med!! Jag har mailat gamla foton till henne och hon har pyntat runt om! Hon förstod EXAKT vad jag var ute efter och vilken stil det skulle ha!

Jag började med en kollektion med 10 olika motiv som jag lämnade till tryckeri och lät trycka i 3 olika storlekar. Både jag och kunderna är stormförtjusta i de vackra bilder hon skapat!

Så nu blir det mer produkter än kort av motiven....Som en av vårnyheterna blir det disktrasorna som syns i förra inlägget...Det andra håller jag hemligt lite till...


Jag är nyfiken och spänd på vad 2012 ska bära med sig!
Gott Nytt År!!!

Kram Anna

9 kommentarer:

Sofia sa...

Önskar dig och familjen ett riktigt
GOTT NYTT ÅR!
Kram SOFIA

Härliga Livet sa...

Kikar in och önskar dig ett riktigt
GOTT NYTT ÅR !

Kram Pernilla

Anonym sa...

Vilket härligt år du haft;) och tack för att du gett oss ett härligt slut på 2011. Nu väntar vi med spänning på vad 2012 har att erbjuda.

Gott nytt till dig och de dina
Kramar
Systrarna
Annie och Linda-Karlsson

Lisa sa...

Hej söta...Jag blir så glad när jag ser hur bra det går för dig Anna. Helt underbart att allt bara händer sådär för dig. Du gör så ljuvliga saker och de nya korten kan man ju bara drömma sig bort i hur länge som helst. Allt gott till dig på det nya året och ha en underbar kvll nu...

Kramar Lisa

Anette sa...

Kikar in och önskar dej ett riktigt Gott nytt år vännen:)
Kramar Anette

Eva Agnes sa...

Nog har det hänt saker hos dig under 2011. Bara att gratulera till att din firma nu bklivit din heltidssysselsättning.
Alls reportagen i tidningarna är ju också det väldigt roligt.
Kramar och önskar dig ett liknande år 2012.
Eva Agnes

Eva Agnes sa...

Anna! Glömde säga att jag målat min köksbänk av Perstorpsplatta, vit! Häpp!
Det går bra. Först tog jag väggfärg ovanpå det våtrumsfärg, som jag hade hemma.
Kramar igen
Eva Agnes

Anonym sa...

Önskar dig ett riktigt Gott nytt år...

Kram Birgitta

Cajsas Faster sa...

Härligt år!

Och ett helt nytt som också ska bi ett bra och lyckligt år hoppas jag!

Kram Marie