måndag 14 november 2011

Hjälpreda!

Hej!

Idag har jag haft en liten hjälpreda hemma! Min kära syster jobbar natt och behöver då och då barnvakt (alldeles för sällan!!) när hon sover. Idag fick jag låna lilla Malva som älskar att komma till moster Anna och arbeta!:)

Här limmar vi magneter.
Och så målade vi baksidor av ramar jag kommer berätta mer om en annan dag.
Massor av mer pyssel hann vi med, lite städning av kontor/förråd (hon tyckte det behövdes!:)), lite packa beställningar m.m En mysig förmiddag med ett mycket flitigt litet barn!
Kram Anna

10 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint du har det... spännande det du håller på med. Förstår att lilla Malva vill komma till moster...

Kram Birgitta

Viola sa...

Förstår att moster vill låna denna raring oftare :) vad bra med en liten hjälpreda, nu har man tagit igen sig, var välbehövligt efter två veckors förberedande och lyckat det blev det...skulle haft dig här vet jag....kram

Änglarum sa...

Hej! så roligt med en så duktig hjälpreda :) ha en fin vecka Anna! kramiz Jessica

flenmark sa...

Ja, Malva blir själaglad när hon får komma till dig! Så även denna gång! ALLT är kul hos dig! Tur att vi har dig :) ! KRAM!!!

Maria - Villa Krutbruket sa...

Härlig blogg!! Kram Maria

Torpliv sa...

Oj, så bra med hjälpreda, då gissar jag att det blev massor gjort under dagen! Så nyfiken på dina ramar..hoppas vi får se resultatet =) Hoppas du får en fin kväll! Kram Petra

Anette sa...

Hi hi hi vem skulle inte vilja vara med dej och pyssla en dag hi hi
Måste ju vara buskul!!
Ha en fin kväll.
Kramen Anette

Lisa sa...

Åh så mysigt ni har haft de förstår jag. Så söt hon är. Och tänk så spännande att få vara hos moster och hjälpa till. Mmmm undrar vad de ska bli av dom ramarna ja...Ha de så gott..

Kram Lisa

Snögården sa...

Vad mysigt med en liten tjej. Bra hjälpreda. Nu har jag lite tid,fick för mig att jag skickade min adress men det hade jag ju inte gjort.
Skickar ett mail snarast.
Ha det så bra kram Anni

Lisa sa...

Tusen tack för omtanken och trätet,hahha. jag förtjänar det faktiskt. Jo jag ska tänka om lite. Men det ar sååå kul att börja jobba igen. Tack söta du för att du bryr dig. Värmer. Ha de gott hjärtat..

Kram Lisa