fredag 10 juni 2011

Sommarlov

Hej!

Jaha, då är det sommarlov för barnen! Tänk vilket privilegium det är att verkligen kunna ge sina barn ett fullt sommarlov! Det är ju tack vare att jag jobbar hemma som vi kan erbjuda flickorna detta! Det är fantastiskt!

Men samtidig måste jag säga att det är ångestfyllt...

Jag känner mig HEMSK och bortskämd när jag ens yppar detta, men faktum är ju...

Jag är van att ha 8.30-13.10 HELT för mig själv. Startar ofta dagen med ett träningspass, dusch, och sedan TOTAL fokus på "Annas idéer". Inget stör, jag bara kör på!

Nu är jag inte bara själv längre, nu finns det andra som behöver mig, som syskonbråkar, som vill leka med kompisar, som "Mamma, mamma, mamma..."

SNÄLLA någon, säg att du förstår min känsla. Det ÄR inte enbart odelad lycka...

Faktum ÄR ju att flickorna är 8 & 10 år och väldigt självgående. Det gäller nog bara att fasa in dem i mitt vardagsliv! De får helt enkelt hjälpa till en del! Och "ta" att mamma behöver jobba.

Jag gick ett steg längre med högtalarna förresten! Tyckte de blev lite dystra i kvällsljus.
Så jag satte ett vitt fodertyd bakom spetsen.

När man står ute och tillverkar papper kommer det små flickor förbi och vill utveckla pappersmassan till något annat. Se här vad 8-åringen åstadkom!:) En pappertårta!

Nu är alla 80 murgrönepapper tryckta! Kunden var och hämtade dem igår och blev jättenöjd!

De ska användas som programblad under middag/fest. Alla blir verkligen unika i och med att bladen hamnar olika på varje program!

Kram Anna

7 kommentarer:

Viola sa...

Nog kommer jag ihåg känslan utav hela sommarlov och sönerna som kivades...egen tid behöver nog alla...men ibland svårt att erkänna detta :) tala om konstnärlig ådra...det har dotera din, ha en skön helg, här ska det jobbas hela helgen som vanligt, kramen

Anette sa...

Åhh de kommer jag ihåg mamma mamma mammma va ska vi gööraa hi hi
Nu när dom är stora o utflugna så är de nästan så man saknar de ibland hi hi kan du tänka dej :)
Jättefin läcker pappertårta MUMS!!
ha en underbar dag
Kramen Anette

Lisa sa...

Du gör ett jättejobb även om du gör det hemma. Njut du. Sommarlov är underbart med denna förväntan hos barnen. Önskar man kunde göra om den tiden ibland. Går så fort och sen är dom stora. Man ska verkligen passa på och vara med barnen när det finns tillfällen. Och vilken underbar tårta hon gjort det lilla hjärtat. Mammas talanger. Korten blev ju ljuvliga.Ha en underbar Pingstafton..

Kram Lisa

Vita Falkens Lantliv sa...

Hejsan!

Nog blir det skillnad när barnen är hemma hela dagarna mot när dom är i skolan. Så länge man jobbar och inte har semester så är det självklart lite jobbigare/ omständigare!
Åh vad jag är glad för min fina vinst jag fick av dig! Så fina saker:))) Tack än en gång!

Kram Susanne

Cajsas Faster sa...

Du kanske kan jobba ostört när din man är hemma några timmar?

Eller leasa ut tjejerna nån dag ibland till kompis och släkten?

Du kommer nog på nåt. Bara du också unnar dig lite ledig tid med barnen!

Ha det skönt, själv och tillsammans.

Kram Marie

freddesvitahem sa...

Gud så snyggt och härligt att kommande brudparet gillade dina kort.
Härligt och få läsa.
Kram

flenmark sa...

Klart att det inte blir samma sak som riktig egentid när tjejerna är hemma, men jag tror att de lär sig snart att mamma kan jobba och de göra nåt annat! Sommarlovsmorgon är ju t ex en hel timma! Alltid något! Vilken jättefin tårta! Mycket proffsigt gjort! Förresten, hit är ju tjejerna alltid välkomna, det vet du! Det är ju några dagar tills vi åker!

Kram lillasyster.