söndag 22 juli 2012

Blommor och nyhet

Hej!
Dagarna varvas med lite semester och lite jobb. Vi var i Göteborg tis-ons. Sjöhistoriska muséet, Universeum, Botaniska trädgården och Haga blev det.  Nu har vi haft gäster 2 kvällar i rad. Snart blir det en liten semester-tur till.
 
En av höstens nyheter är dessa små Hjärtan. På tjockt "råpapper", (ej handgjort) har jag klistrat små fragment av bilder Eva Agnes har gjort till mig. Men det var lite för mycket jobb med dem, så det kommer bli en tillfällig produkt jag inte gör igen.
 
Den sista ljuva pionen för denna säsong blommar nu i pionrabatten. Det grämer mig lite att vi missade så mycket av blomningen när vi var i Skåne i 10 dagar...
 
En klätterros blommar vackert vid husgaveln.
Kram Anna

9 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

Så mycket fina bilder du har tagit

Ha en bra kväll
Kram Rosa

Camillas vita villa sa...

Hej på dig!
Jag blir sååå inspirerad av dina fina bilder. Visst är det fantastiskt härligt att åka på semester, men tyvärr är det inte alltid lika härligt att komma hem. Ofta har det hänt alldeles för mycket i trädgården, men man får ta det onda med det goda.
Kika gärna in om du har vägarna förbi.
Kram Camilla
Kram Camilla

Maj sa...

Missa inte Trädgårdsföreningen när du har tillfälle. Har skrivit om det på min blogg. En underbar eftermiddag! //M

Anonym sa...

Underbara hjärtan och rosen är otroligt vacker.

Kram Birgitta

Sofia sa...

Hallå!
Finfina hjärtan! Men jag tänkte faktiskt när jag såg dem " att de kan hon väl inte sitta och tillverka i Hundratals"....Som sagt lite för mycket jobb!
Härliga rosor du har....
Ha det gott och KRAM!
Sofia

Änglarum sa...

Hej Anna! hjärtanen var för söta,men pilligt värre förstås..Rosen prunkar hos dig! trots att det varit solfattigt.men i morgon visar de sol åtminstone om man skall tro på Smhi..kram Jessica

Elsa och Helena sa...

Så fina saker du visar. Hoppas du hinner njuta av rosorna innan ni åker på nästa tripp! Ha det fint Anna!

KRAM Helena

www.InWhite4You.se sa...

Ja tyvärr är det så. Man vill vara överallt på sommaren och ta vara på allt - även sina egna blommor. Det är väldigt bra att ha pioner kvar. Mina blommade ut för två veckor sen nästan. så njut av din åt mig, hi hi. Fina hjärtan, oh vilket arbete du lägger ner och vilket tålamod du måste ha.
Hur var det med korten kan du säga vad jag ska betala. Lite svårt att tyda de där priserna. Skicka kontonr till inwhite4you@hotmail.com så för jag över direkt. :)

Oh längtar till Formex det ska bli så kul!
Kram Lena

Torpliv sa...

Supersöta hjärtan du gjort, men jag förstår att det är ett väldigt pysseljobb med dem.
Visst är det synd att det blommar över så fort, men riktigt fina bilder har du tagit på dessa, pionen är fantastiskt vacker!
Kram Petra